De mogelijkheden van
Absentiemanager zijn
eindeloos

Bespaar tijd en geld met Absentiemanager

Bespaar tijd en geld met
geautomatiseerde re-integratie workflow

Absentiemanager is eenvoudig aan uw wensen aan te passen. De verzuimsoftware heeft een groot aantal functies die u als klant zelf aan en uit kunt zetten. Op deze manier past Absentiemanager altijd in uw ziekteverzuimbeleid. En mist u iets in onze applicatie, dan gaan we altijd op zoek naar een gebruiksvriendelijke oplossing.

Bespaar tijd en geld met
geautomatiseerde re-integratie workflow

Binnen Absentiemanager wordt niet alleen rekening gehouden met de wettelijke eisen van Wet verbetering poortwachter. Ook uw eigen bedrijfprotocollen kunnen worden geïntegreerd in het systeem. Zo kunt u bijvoorbeeld actiemeldingen laten geven voor het versturen van een bloemetje naar een langdurige zieke of het automatisch verzenden van een intake formulier naar uw medewerker. Daarnaast zijn ook de acties en afspraken van uw arboartsen gekoppeld zoals afspraakoproepen en coachingstrajecten. Verschillende informatie is per rol in te zien, afhankelijk van het soort gegevens.

Wet verbetering Poortwachter, Arbo en uw eigen protocollen zijn naadloos geïntegreerd in het systeem. Zo ziet u direct welke actie benodigd is en welke fase het verzuim zich bevindt.

Gebruik Absentiemanager voor uw eigen klanten en laat uw business groeien

Wij laten u graag alle mogelijkheden van
Absentiemanager zien voor uw bedrijf